ndihmës prodhimi

Herrieden | produktion

Zum Bewerbungsformular

TIMEPARTNER - the way it works!

Ka shumë arsye pë flasin për TIMEPARTNER si punëdhënës. Ndër të thera, ne ju ofrojmë avantazhet e një kompanie të madhe kombëtare pë ruan rrënjëet se saj rajonale.

Jeni duke kërkuar për punë në Herrieden?

Tani kërkojmë një asistent prodhimi për një kompani në zonë.

Vorteile, die wir bieten

 • punësim të përhershëm
 • opsionet e shpërblimit mbi tarifat (tarifa iGZ)
 • Bonuset e festave dhe Krishtlindjeve
 • Kujdesi individual dhe personal

Ihr Aufgabenbereich

 • Pajisja, vendosja dhe funksionimi i makinerive të prodhimit
 • Monitorimi dhe kontrolli i makinerive/pajisjeve
 • kontrollin e cilësisë, p.sh. B. me inspektim vizual
 • Inventari dhe kontrollet e gabimeve
 • Pastrimi dhe mirëmbajtja e fabrikës së prodhimit
 • Pajtueshmëria me udhëzimet e sigurisë në punë

Ihre Qualifikationen

 • Përvoja e parë profesionale si punonjës prodhimi do të ishte avantazh
 • Mjeshtëri dhe besueshmëri
 • Gatishmëri për të punuar me turne
 • Njohuri e gjermanishtes ish kan mirë

Kontakt

Të kemi bërë kurioz? Pastaj ne presim me padurim të marrim dokumentet tuaja të aplikimit dhe do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja nga e hëna në të premte nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Mund të mësoni më shumë për TIMEPARTNER dhe punë të tjera në: www.timepartner.com

Mezi presim t'ju njohim!

Über TIMEPARTNER

TIMEPARTNER është një nga ofruesit më të suksesshëm të shërbimeve të personelit në Gjermani. Ne u ofrojmë aplikantëve tanë punë interesante, paga tërheqëse dhe perspektiva karriere. Kërkojmë punonjës të angazhuar dhe të interesuar në nivel rajonal dhe kombëtar për kompani të njohura.

Zurück zur Stellenbörse T-Pixel

Jetzt auf diese Stelle bewerben

Bitte rechnen Sie 2 plus 3.

Kontakt

Jasmin Jakob
Promenade 9
91522 Ansbach

+49 981 2036322 0 bewerbung.ansbach@timepartner.com Rückrufservice

DATENSCHUTZEINSTELLUNGEN

Wir nutzen Cookies auf unserer Website. Einige von ihnen sind essenziell, während andere uns helfen, diese Website und Ihre Erfahrung zu verbessern.

Speichern Alle akzeptieren Individuelle Datenschutzeinstellungen

DATENSCHUTZEINSTELLUNGEN

Hier finden Sie eine Übersicht über alle verwendeten Cookies. Sie können Ihre Einwilligung zu ganzen Kategorien geben oder sich weitere Informationen anzeigen lassen und so nur bestimmte Cookies auswählen.

Speichern Alle akzeptieren

ESSENZIELL

Essenzielle Cookies ermöglichen grundlegende Funktionen und sind für die einwandfreie Funktion der Website erforderlich.

EXTERNE MEDIEN

Inhalte von Videoplattformen und Social-Media-Plattformen werden standardmäßig blockiert. Wenn Cookies von externen Medien akzeptiert werden, bedarf der Zugriff auf diese Inhalte keiner manuellen Einwilligung mehr.

Facebook
Wird verwendet, um Facebook-Inhalte zu entsperren.
Datenschutzerklärung von Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Google Analytics
Cookie von Google für Website-Analysen. Erzeugt statistische Daten darüber, wie der Besucher die Website nutzt.
Datenschutzerklärung von Google: https://policies.google.com/privacy?hl=de

Zurück
RückrufserviceSchließenRückrufservice

RÜCKRUFSERVICE

Was ist die Summe aus 7 und 6?